Verhalen en ideeën

Goedkoop en ecologisch reizen? Neem de bus

Ja, je leest het goed goedkoop reizen met de bus is helemaal in! Op het ogenblik van schrijven zit ik zelf in de bus richting Zagreb (Kroatië) voor het LEAP Congres, en ik heb niet te klagen naast de lange reis van 25 uur.

Ik dacht in mezelf laten we het eens doen want we kennen ze allemaal de Flixbussen. Of ze handig zijn? Ja. Of ik fan ben? Zeker alleen voor lange verplaatsingen zoals ik nu doe met de bus raad ik toch het vliegtuig aan. Voor kortere afstanden zijn ze dan wel weer leuk, en extreem goedkoop.

LEAP, Where changemakers LEAP into action

LEAP is een 2 daags congres in Zagreb, met de wereldleiders van morgen, zeggen ze zelf. Zo vertrek ik, Dylan, naar daar om te horen over de evoluties die ondernemers maakte op vlak van marketing en branding. Internationale namen genoeg in Zagreb, Ben Woldring, Kaja Pavlinic, Jordan Casey en Bibop Gresta zijn maar enkele op het lijstje. De komende dagen neem ik jullie mee naar de wereld van LEAP.


De komende 4 dagen vertel ik alles over mijn reis en want ik deed en wie ik ontmoet heb.

LEAP: https://leapsummit.com